ZONGULDAK / ÇAYCUMA - Coburlar Köyü Mehmet Ali Yılmaz İlkokulu

Coburlar Köyü Mehmet Ali Yılmaz İlkokulu

COBURLAR KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ MERKEZ KÜME EVLERİ NO: 35 ÇAYCUMA / ZONGULDAK
Vizyon
HER ÖĞRENCİNİN BAŞARININ HAZZINI ALDIĞINDA DAHA DA DÖRT ELLE EĞİTİM-ÖĞRETİME SARILDIĞI, İMKÂNSIZLIKLAR İÇİNDE OLUŞTURDUĞU İMKANLARLA, İMZA ATTĞI BAŞARILARINA HER GEÇEN GÜN YENİLERİNİ EKLEYEN BİR OKUL OLMAK İSTİYORUZ..OKULUMUZDA VERİLEN EĞİTİMLE ÖĞRENCİLERİMİZİN TOPLUMDA SAYGIN BİREYLER OLMALARINI İSTİYORUZ
Misyon
Öğrenmeye istekli tüm insanlara saygılı, güvenilir, bencillikten uzak bireyler yetiştirmek, Yüksek standartlı, kaliteli eğitim vererek öğrencilerimizi bir üst öğrenime hazırlamak, öğrenci ve velilerimizin memnuniyetini en üst düzeye çıkarmaktır.
Kütüphane Kitap Sayısı :175
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM.BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIF (1-2-3-4/A) EĞİTİMİ UYGULANMAKTADIR.
09.00-14:10
KALORİFER
Ulaşım
COBURLAR KÖYÜNE ULAŞIM ÖZEL ARAÇLARLA VE KÖYÜN SERVİSİYLE(ÖĞRENCİ SERVİSİ) SAĞLANABİLMEKTEDİR.
KÖY
COBURLAR KÖYÜMÜZ İLÇE MERKEZİNE 14 KM UZAKLIKTA İL MERKEZİNE İSE 54 KM DİR.